تا حالا شاید برای شما اتفاق نیافتاده باشه که در بیمارستان بستری باشید و هنگام عمل جراحی لازم باشد از زیرانداز استفاده شود. معمولا هنگام عمل های جراحی برای افراد مسن و سالمند، باید از زیراندازهای بیمار، استفاده کنند که بتواند از خود ادراری بیمار بر روی تخت جلوگیری کند. همچنین برای خانم های باردار، هنگام زایمان در بیمارستان، از زیر انداز های بیمارستانی در سایز های مختلف استفاده می کنند. کودکانی که دچار شب ادراری هستند نیز می توانند از استفاده کنندگان زیرانداز کودک باشند و همچنین اطفال شیرخوار هم از زیرانداز کودک استفاده می کنند.
موارد استفاده زیراندازهای بیمارستانی
زیر انداز های بیمارستانی، باید از کیفیت بسیاربالایی برخوردار باشند تا بتواند در اتاق های عمل جراحی و روی تخت تیم پزشکی و کادر خدماتی بیمارستان را، به چالش و مشکل نیاندازد. همچنین مواد اولیه این زیراندازها، باید از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد. زیراندازهای بیمار، درسایزهای مختلفی طراحی و تولید می شود که هر یک کارایی خاص خود را دارد. مهمترین بخش استفاده از زیر انداز های بیمارستانی، رعایت بهداشت فردی و عمومی است که به سلامت جامعه کمک بسیار زیادی می کند.
باید اهمیت بسیار زیاد، برای بهداشت فردی، قائل شد; چرا که زیرانداز باید، چند لایه باشد تا بتواند از پخش شدن بو جلوگیری کند. حال اینکه زیرانداز 5 لایه با بالاترین کیفیت موجود در بازار است. پودر جاذب در زیرانداز، قابلیت جذب فوری مایعات و ترشحات را دارد، که می توان از 4 گرم تا 7 گرم پودر باشد و تا 3 لیتر از مایعات و ترشحات را جذب می کند که تا 5 لیتر هم در برخی از انواع زیر انداز های موجود است. برخی از زیراندازها مخصوص بخش های مراقبتی مانند ICU – CCU است که با توجه به نیازهای بیشتر این بخش طراحی و آماده سازی شده است. همانطور که گفته شد زیر اندازهای بیمارستانی در سایز های مختلف طراحی و تولید می شود. مانند سایز 60*60 سانتی متر – سایز 60*90 سانتی متر – سایز 60*150 سانتی متر